Siguna Industri & Marine ApS

Om os

Læs mere omkring os og vores historie

Vores historie

Siguna Industri & Marine ApS, er en dansk handelsvirksomhed med speciale i industri, marine og motorrenovering.  Vi har med stolthed været en del af CAC Koncernen, i mere end 30 år. Først som en division i Aktieselskabet Carl Christensen, og derefter selvstændigt A/S under CAC Fonden. Pr. 01.01.2019 trådte vi ud af CAC Koncernen, og har etableret os som en selvstændig virksomhed med domicil i Hørning, lidt syd for Århus. 

Vi er en meget alsidig virksomhed, måske den eneste af slagsen i Danmark, når man ser på hvilke områder vi arbejder med. Filtrerings-, glideleje- og tændingsteknologi, ventilation, motorrenovering, industrielle stempelringe med flere.

Siguna Industri & Marine ApS er OEM/original producent og leverandør af filterelementer til både marine og industri, er leverandør af forskellige artikler til mange danske og udenlandske virksomheder, både til første gangs montering (OE) og til servicevirksomhederne (OES).

 

Siguna Industri & Marine

LEVERANDØRER

Vores leverandører er virksomheder, primært europæiske, som er blandt de absolut ledende på hvert deres område, hvilket betyder vi altid kan tilbyde sparring og professionel rådgivning til vores kunder, uanset hvilket produkt det drejer sig om.

Vi er en handelsvirksomhed med stor fokus på logistik. Hvad enten det er lagerføring af kundespecifikke produkter eller standard produkter, så tilbyder vi løsninger tilrettet den enkelte kunde. 

Vi har tillige særdeles attraktive transportløsninger, hvad enten det er kurer kørsel eller dag til dag-levering, så klarer vi opgaven til kundens tilfredshed.